Laatst bijgewerkt:

  • 07-10-2016 / 10:07 / Nieuwe blog van leden toegevoegd

 

skeller.nl/camperclub

"Skeller"de mooiste camperclub van Nederland en Belgie.

Laatst bijgewerkt: 01-05-2017 - 8:07

 

 

"NIEUWS"


Zaterdag 27 mei 2017 vindt voor de allereerste keer plaats: Campevent NOP!

Tijdens deze kleinschalige vakantiebeurs worden bezoekers voorbereid op (voornamelijk) de kampeervakantie. Laat je inspireren door één van de tientallen aanbieders van vakantiegerelateerde diensten en/of producten, ontdek nieuwe mogelijkheden van kamperen en laat je informeren door de politie over veiligheid. Maar je kan nog veel meer doen dan je alleen laten informeren: proef de heerlijke producten uit diverse landen, drink een drankje op ons horecaplein, oefen met achteruitrijden met een caravan, test je uithoudingsvermogen op het fietsparcours en waag een dansje op relaxte loungemuziek.

 

🚲🥐 Kortom, laat die VAKANTIE-VIBE maar komen! 🌞🛶
Campevent NOP 2017 vindt plaats op het terrein van Caravan- en Campercentrum Emmeloord (Bedrijfsweg 7, 8304 AA Emmeloord).

 

Voor meer informatie: http://campevent-nop.nl/ 

 


BearLock - Benelux BV


Bearlock Camperline®

 

 


Camperplaats Oischot (Brabant) !!
vanaf eind April gratis wifi op camperplaats Oischot in Brabant.

 


 

 

GEMEENTE & DE BOURGONDIËR ONDERTEKENEN OVEREENKOMST

Op woensdag 7 september 2016 ondertekenen de gemeente Hulst en horecabedrijf De Bourgondiër te Absdale een overeenkomst over de uitbreiding van het bedrijf. De Bourgondiër krijgt tien bowlingbanen. Daarnaast worden er twintig camperplaatsen aangelegd.


In deze overeenkomst leggen De Bourgondiër en de gemeente Hulst de onderlinge afspraken vast over de ontwikkelingen op het perceel gelegen aan de Tolweg 109 te Absdale. Om de ontwikkeling mogelijk te maken, is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. Het college van burgemeester en wethouders ziet de ontwikkelingen van De Bourgondiër als een mooie aanvulling op het toeristisch en recreatieve aanbod binnen de gemeente en een mooie slecht weer voorziening. Het college is daarom bereid medewerking te verlenen aan de benodigde wijzigingen van het bestemmingsplan.De procedures voor de wijziging van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning worden na de ondertekening opgestart. Het streven is om het bestemmingsplan in december 2016 door de gemeenteraad te laten vaststellen. De start van de bouw van de bowlingbaan is voorzien in de loop van 2017.

Achter op het terrein ligt een overloopterrein met extra parkeerplaatsen. Dit terrein kan al eerder worden gebruikt als camperplaats.De overeenkomst wordt op woensdag 7 september 2016 om 13.30 uur ondertekend bij De Bourgondiër te Absdale. Namens de gemeente Hulst ondertekent Burgemeester Jan-Frans Mulder de overeenkomst en namens De Bourgondiër is dat eigenaar Edwin Verstraete.26-09-2016
Camperplaats in Wijchen
Het Gelderse Wijchen heeft sinds kort een camperplaats.

Op deze locatie kunnen twee campers staan. De camperplaats is gevestigd op de plek waar vroeger de bibliotheek heeft gestaan en is op dit moment nog gratis. De camperplaats heeft geen voorzieningen.

 

Het is een gezellig dorpje..waar in het plaatselijke cafe het bier van Arno Reinen verkocht wordt.

Brouwerij Emilia en mijn eerste bier heet Fien Een blond pittig biertje van 7,5%


 

 

  

bron; NKC

 

Camper-nieuws

Meer camper nieuws
  Weer een nieuwe camping/camperplaats toegevoegd

 Strengere regels Duitse milieu sticker

 Camperaars overtreden regels op camperplaats Terneuzen

 Gemeenten moeten stoppen met camperplaatsen

 Nieuw overleg over toekomst stadscamping Middelburg

   

 

Checklist camper aankoop

We hebben nu onze eigen....
 

Lid geworden in oktober "Welkom"

645 leden van de Camperclub Website en meer dan 5900 leden op Facebook. 

 

Rien  van Tilburg

 Gratis lid worden.

 lees eerst de voorwaarden voor het lidmaatschap

  

Gerard Schapendonk
Franca Schapendonk Schapendonk
Stirpe  
Minicamping  de Vlaschaard
Kees Stokvis
Frans Kool
Marita Verrijt
Annie Rogiers
Mike van Hattum
Henk Mennink
   

Camperverzekering

Foto's van de treffens 2016

Na-Zomertreffen 2016

  
  

  

Wilt u meer zien?Camper Lifestyle

Wekelijks camper video's

Er zijn twee formats die elkaar elke week afwisselen. Op de even weken bestaat elke aflevering uit drie gevarieerde hoofditems van gemiddeld ongeveer 3 minuten in een vast en daardoor herkenbaar format.

 

Dit zijn camperplaats reviews, informatie over activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van een camperplek, informatie en uitleg over techniek, interviews met mede camperaars en tips van huishoudelijke aard. Op de oneven weken is de aflevering persoonlijker van aard en meer interactief. Hierin worden o.a. vragen van kijkers beantwoord.   

 

 

Aantal bezoekers

Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Totaal
82
279
1389
128534
6400
131544

2017-05-28 14:03

De camperclub word gesponsord door: