Laatst bijgewerkt:

  • 07-10-2016 / 10:07 / Nieuwe blog van leden toegevoegd

 

skeller.nl/camperclub

Door een storing klopt de aanpasings datum hier boven niet. Wel hier onder. 

Laatst bijgewerkt: 20-02-2017 - 7:25 (inschrijvingen aangepast)

 

 

"NIEUWS"


Het programma voor ons openingstreffen 2017 staat nu online. 

 Tijdens ons openings-treffen is dit bedrijf aanwezig..


 

Liba Campers bestaat 15 jaar en dat gaan we graag met u vieren! Komt u met ons mee feesten?

 

Speciaal voor u als trouwe klant houden wij een weekend vol vertier met ludieke acties en activiteiten. Helpt u ons mee om een recordaantal campers samen te krijgen? Misschien verbreken we wel een record!

 

Wat? Feestweekend van Liba Campers vol met acties, een mini-beurs én een check van uw camper.

 

Waar? Liba Campers in Liempde en Automuseum Classic Park in Boxtel.

 

Wanneer? Donderdag 23 maart tot en met zaterdag 25 maart 2017.

 

Prijs? Voor slechts 100 euro per camper kunt u meedoen aan dit gezellige evenement, samen met andere camperliefhebbers! Wees er snel bij, want er zijn 80 plaatsen beschikbaar. En voor elke tiende aanmelding is er een bijzonder cadeau: een zonnepaneel dat ervoor zorgt dat uw accu in de winterstalling op spanning blijft.

 

Wat krijgt u allemaal? De bijdrage van 100 euro is inclusief:

-          twee overnachtingen op het terrein van Classic Park inclusief beveiliging

-          alle dagen gratis toegang tot het museum

-          mini-excursie met een treintje door Liempde

-          workshops én een mini-beurs om kennis te maken met de nieuwste snufjes voor uw camper

-          kans op een zonnepaneel t.b.v. de winterstalling t.w.v. € 89,-

-          diner op vrijdagavond bij Liba Campers,

-          inclusief koffie, thee, fris en alcoholische dranken

-          één keer een  compleet verzorgd ontbijt

-          voorjaarscheck voor uw camper

 

Het bomvolle feestprogramma

U wordt op donderdag 23 maart tussen 9 en 11 uur ontvangen bij Classic Park. Voor uw camper is een mooi plaatsje gereserveerd waar u twee nachten kunt verblijven. Natuurlijk wordt u feestelijk welkom geheten. Neem vooral een kijkje in automuseum Classic Park en vergaap u aan de vele oldtimers. U kijkt uw ogen uit!

 

Op donderdag wordt u met een treintje door Liempde gereden en maakt u kennis met de historie van dit dorp. Na de feestelijke ontvangst krijgt u de presentatie van de nieuwste Le Voyageur Premium Class 2018: een uniek moment.

 

Op vrijdag heten we u wederom welkom bij het pand van Liba Campers en is er een beurs met veel workshops en stands met allerlei gadgets voor uw camper. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk diner bij Liba Campers.

 

Op zaterdag is de laatste dag van dit feestweekend. U neemt natuurlijk nog een kijkje bij Classic Park voordat u de reis naar huis weer begint. De entree voor het museum is immers inbegrepen bij de prijs!

 

Een cadeautje, speciaal voor u!

Wie jarig is, trakteert. En dat doen wij dus ook! Tijdens het feestweekend wordt uw camper door ons team onderworpen aan een voorjaarscheck. Zo gaat u veilig het vakantieseizoen in. Deze check krijgt u van ons cadeau. Uw camper wordt op 40 punten gecheckt en u ontvangt uiteraard een verslag én advies. Moet er iets gerepareerd worden? Dan plannen wij dat graag voor u in. We bieden u dan als éénmalige actie 15% korting op deze reparatie. We willen in tweeëneenhalve dag 80 campers gaan checken. Met deze ludieke actie halen we mogelijk een record. U doet toch ook mee?

 

Meld u nu aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor het feestweekend en vier ons jubileum met ons mee. Aanmelden kan tot 1 Maar t2017. Ben er snel bij, er is beperkt plaats!Overbelading van uw camper


 


Camperplaats Oischot (Brabant) !!
vanaf eind April gratis wifi op camperplaats Oischot in Brabant.

 


 

 

GEMEENTE & DE BOURGONDIËR ONDERTEKENEN OVEREENKOMST

Op woensdag 7 september 2016 ondertekenen de gemeente Hulst en horecabedrijf De Bourgondiër te Absdale een overeenkomst over de uitbreiding van het bedrijf. De Bourgondiër krijgt tien bowlingbanen. Daarnaast worden er twintig camperplaatsen aangelegd.


In deze overeenkomst leggen De Bourgondiër en de gemeente Hulst de onderlinge afspraken vast over de ontwikkelingen op het perceel gelegen aan de Tolweg 109 te Absdale. Om de ontwikkeling mogelijk te maken, is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. Het college van burgemeester en wethouders ziet de ontwikkelingen van De Bourgondiër als een mooie aanvulling op het toeristisch en recreatieve aanbod binnen de gemeente en een mooie slecht weer voorziening. Het college is daarom bereid medewerking te verlenen aan de benodigde wijzigingen van het bestemmingsplan.De procedures voor de wijziging van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning worden na de ondertekening opgestart. Het streven is om het bestemmingsplan in december 2016 door de gemeenteraad te laten vaststellen. De start van de bouw van de bowlingbaan is voorzien in de loop van 2017.

Achter op het terrein ligt een overloopterrein met extra parkeerplaatsen. Dit terrein kan al eerder worden gebruikt als camperplaats.De overeenkomst wordt op woensdag 7 september 2016 om 13.30 uur ondertekend bij De Bourgondiër te Absdale. Namens de gemeente Hulst ondertekent Burgemeester Jan-Frans Mulder de overeenkomst en namens De Bourgondiër is dat eigenaar Edwin Verstraete.26-09-2016
Camperplaats in Wijchen
Het Gelderse Wijchen heeft sinds kort een camperplaats.

Op deze locatie kunnen twee campers staan. De camperplaats is gevestigd op de plek waar vroeger de bibliotheek heeft gestaan en is op dit moment nog gratis. De camperplaats heeft geen voorzieningen.

 

Het is een gezellig dorpje..waar in het plaatselijke cafe het bier van Arno Reinen verkocht wordt.

Brouwerij Emilia en mijn eerste bier heet Fien Een blond pittig biertje van 7,5%


 

 

  

bron; NKC

 

Camper-nieuws

Meer camper nieuws
  Weer een nieuwe camping/camperplaats toegevoegd

 Strengere regels Duitse milieu sticker

 Camperaars overtreden regels op camperplaats Terneuzen

 Gemeenten moeten stoppen met camperplaatsen

 Nieuw overleg over toekomst stadscamping Middelburg

   

 

Checklist camper aankoop

We hebben nu onze eigen....
 

Lid geworden in oktober "Welkom"

645 leden van de Camperclub Website en meer dan 5900 leden op Facebook. 

 

Rien  van Tilburg

 Gratis lid worden.

 lees eerst de voorwaarden voor het lidmaatschap

  

Gerard Schapendonk
Franca Schapendonk Schapendonk
Stirpe  
Minicamping  de Vlaschaard
Kees Stokvis
Frans Kool
Marita Verrijt
Annie Rogiers
Mike van Hattum
Henk Mennink
   

Camperverzekering

Foto's van de treffens 2016

Na-Zomertreffen 2016

  
  

  

Wilt u meer zien?Camper Lifestyle

Wekelijks camper video's

Er zijn twee formats die elkaar elke week afwisselen. Op de even weken bestaat elke aflevering uit drie gevarieerde hoofditems van gemiddeld ongeveer 3 minuten in een vast en daardoor herkenbaar format.

 

Dit zijn camperplaats reviews, informatie over activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van een camperplek, informatie en uitleg over techniek, interviews met mede camperaars en tips van huishoudelijke aard. Op de oneven weken is de aflevering persoonlijker van aard en meer interactief. Hierin worden o.a. vragen van kijkers beantwoord.   

 

 

Aantal bezoekers

Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Totaal
30
250
280
102563
6995
104599

2017-02-21 04:16

De camperclub word gesponsord door: